Dr. Öğr. Üyesi Göksel ÖZTÜRK’ün Editörleri Arasında Yer Aldığı "Prof. Dr. Emine Gürsoy Naskali Armağanı Tevazu" Adlı Kitap Yayımlandı

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Göksel ÖZTÜRK’ün editörleri arasında yer aldığı “Prof. Dr. Emine Gürsoy Naskali Armağanı Tevazu” adlı kitap yayımlandı.

Önemli olan bize verilen hayatı nasıl yaşadığımızdır. Bir amaç uğrunda mı, yoksa yaprak gibi savrularak mı? Bilinçli bir bilgilenme, bilgilendirme arayışı olmadan gereksiz işler yaparak da bir hayat sürdürülebilir, ama kalıcılığın anahtarı üretimdir. Bir akademisyenin arkasında bıraktığı silinmez iz, geride bıraktığı eserler ve dokunabildiği öğrencileri ile meslektaşlarıdır.

Görüntülenme: 468 Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2024